onsdag 14 mars 2012

Per Åsling (c) sålde sin själ idag...


I dagens Riksdagsomröstning kring uranbrytningen hade Per Åsling chansen att delvis återupprätta förtroendet för honom kring kärnkraftsfrågan, men istället för att rösta för en utredning kring nej till uranbrytning säljer han sin själ och svansar för Moderaterna!
Runt om i länet, på möten där det varit gynnsamt att vara synlig kring motståndet mot kärnkraft och uranbrytning har Per Åsling uppenbarat sig.
Vid varje tillfälle till uppmärksamhet i media har han varit synlig eller uttalat sig och försäkrat att Centerpartiet och han är starka motståndare till Uranbrytning!
Som så många gånger tidigare har gynnsamma framträdanden i media utnyttjats, men den utlovade verksta´n i Riksdagen har uteblivit.
  • Från ord till omvänd handling...
Vid förra omröstningen valde Åsling att vara bortrest från Riksdagen - idag förklarar han varför han inte röstar mot uranbrytning genoma att säga att han inte vill förstöra regeringsalternativet. Frågan är om det är en bra förklaring för dem som röstade på Centerpartiet för att försäkra sig om en avveckling av kärnkraften och ett nej till uranbrytning.
Per Åsling väljer makten före löftet och sitter nu i knäet på Moderaterna!
För många av oss är detta inget förvånande, utan ett bekräftande av att Centerpartiet numer är ett parti som är kärnkraftvänligt och som inte vill hindra uranbrytning! 
- Den politiken började i och med Maud Olofssons kärnkraftsöverenskommelse med övriga regeringspartier och stärks nu av Åslings handlande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar